Siihen aikaan antoi presidentti Bush käskyn, että kaikkien köyhien roskisdyykkarien pitää mennä kasviskeitolle ja korpulle. Kaikki menivät ruokajakeluun oman kaupunginosansa pesulaan.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Niin myös Mad Dog Sylvester lähti ensimmäiseltä kadulta ruokajakeluun viidennenkymmenennen kadun pesulaan. Hän lahti sinne yhdessä tyttöystävänsä Elizan kanssa, joka odotti lasta. Heidän syötyään Eliza synnytti pojan, esikoisensa pesulan viereisessä roskalaatikossa. Hän kapaloi lapsen sanomalehteen ja pani hänet pahvilaatikkoon, koska heillä ei ollut varaa asua muualla.

 

Los Angelesissa kolme salkkumiestä oli tulossa ylitöistä. Heidän eteensä ilmestyi vanha meediomummo, jonka kaulassa amuletit helisivät ja sormissa sormukset kilisivät. Salkkumiesten silmät suurenivat hämmennyksestä, mutta mummo sanoi heille: " Chillatkaa. Tänään on teille New Yorkin roskiksessa syntynyt uusi Vapahtaja. Hän tuo teille hyvän fiiliksen. Tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen, joka makaa kapaloituna pahvilaatikossa keltaisen neonvalokyltin alla." Ja samalla hetkellä oli mummon ympärillä poikakuoro, joka lauloi: Hard Rock Hallelujah.

 

Samalla minuutilla salkkumiehet ajoivat taksilla lentokentälle ja lensivät suihkukoneella New Yorkiin.

 

 

Maria, Sanni, Teemu, Sanna ja Emma