Ensimmäisenä päivänä viikonlopun jälkeen Pamela Andersson ja Paris Hilton aamuvarhaisella menivät Elviksen haudalle ja ottivat hankkimansa kalliit hiusgeelit mukaan. He havaitsivat, että hautakivi oli kaadettu ja kun he sipsuttivat korkokengillään haudan viereen, he huomasivat suuren ammottavan aukon maassa. He olivat kerrassaan ymmällään. Yhtäkkiä viereisestä puskasta hyppäsi kaksi suurta Elvis-fania sädehtivän kirkkaissa koruissaan. Naiset kiinnittivät katseensa fanien silmiin, mutta fanit sanoivat heille: ”Be cool, miksi etsitte supertähteä tavisten joukosta? Ei hän ole täällä, hän on rokkaamassa Ruisrockissa. Muistakaa mitä hän sanoi teille backstagella: ’Minun täytyy lähteä: Amerikan rockkuningas annetaan suomalaisten ihmisten käsiin, ja pullotetaan ulos lavalta, mutta kolmantena yönä hänet päästetään ulos putkasta.’” Silloin Pamela ja Paris muistivat, mitä Elvis oli laulanut.

Naiset veivät kutsut suuriin bileisiin yhdelletoista kunniavieraalle ja kaikille muillekin. Nämä kunnia vieraat olivat Britney Spears, Billy Joe, Conan O’Brian, John Lennon, Kimi Räikkönen ja vielä muitakin.

He kertoivat kaiken 7-päivä-lehdelle, mutta reportterit ajattelivat naisten soittavan vain pilapuheluita. Kimi lähti kuitenkin ferrarillaan kohti turkua ja kurkistaessaan ruisrokin alueelle hän näki ainoastaan  Elviksen aurinkolasit ja lähti pois ihmetellen mielessään, mitä oli oikein tapahtunut.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mikko, Tia, Julia, Linda ja Miska