Michaelin kanssa teloitettavaksi vietiin kaksi muuta rikollista, Nils ja Juha. Kun tultiin paikkaan jota kutsutaan Kakolaksi, he sitoivat Michaelin keskimmäiseen sähkötuoliin ja kaksi muuta sähkötuoleihin hänen kummallekin puolelleen. Yhtäkkiä Michael sanoi: ”Kuulkaa minua ihailijani. Antakaa heille anteeksi he eivät tiedä mitä tekevät.” Turkulaiset vanginvartijat jakoivat keskenään Michaelin nahkarotsin, bootsit, niittivyön sekä hänen korunsa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Fanit seisoivat katsomassa. Matti Vanhanen ja Madonna olivat myös saapuneet nauramaan hänelle. He sanoivat: ”Muita hän on kyllä viihdyttänyt, mutta pystyykö hän itse ottamaan tämän huumorilla lopun edessä, jos hän kerran on viihteen kuningas?” Myös vanginvartijat ilkkuivat hänelle. He kävelivät hänen luokseen, ojensivat kaljatuopin ja sanoivat: ”Jos vedät tämän ykkösellä, päästämme sinut pälkähästä.” Michaelin pään yläpuolella oli myös kyltti, jossa luki: ”Julkisuuden varastaja”.

 

Toinen sähkötuolissa löhöävistä rikollisista naureskeli hänkin Michaelia. Hän sanoi: ”Etkö sinä olekaan kova jätkä? Pelasta nyt itsesi ja meidät.” Mutta Juha moitti Nilsiä:” Etkö edes sinä pelkää fanien reaktiota, vaikka istut täällä myös tuomittuna?” Ja hän sanoi vielä: ”Mutta Michel muista hakea minut joraamaan, kun pääset 80-luvun discoon.” Michael vastasi: ”Totisesti: jo tänään tanssit kanssani pilven reunalla Thrillerin tahdissa.”

 

Kello oli jo kuusi. Silloin, iltapäivällä, tuli auringonpimennys. Teloitushuoneen ovi levähti selkosen selälleen. Ja Michael lauloi kovalla äänellä: ”Tänä iltana ei tuu pakkeja!” Tämän jälkeen hän henkäisi viimeisen kerran.    

 

Tuire, Rosa, Isa, Jenna, Eetu ja Tuomas